• nebanner (4)

Решење за ЦОВИД-19

Решење за ЦОВИД-19

 • pdf
  Изјава о праћењу варијанти САРС-ЦоВ-2
 • pdf
  Уложак за паковање САРС-ЦоВ-2 антитела за брзи тест касете
 • pdf
  Пакет теста САРС-ЦоВ-2 антигена пљувачке лизалице
 • pdf
  Уложак за паковање САРС-ЦоВ-2 антиген касете за брзи тест (пљувачка)
 • pdf
  Уложак за паковање САРС-ЦоВ-2 и комбиноване касете за тестирање антигена грипа А+Б
 • pdf
  Уложак за паковање САРС-ЦоВ-2 антиген касете за брзи тест (орофарингеални, назофарингеални, назални брис)
 • pdf
  Уложак за паковање САРС-ЦоВ-2 антиген касете за брзи тест (орофарингеални, назофарингеални, назални брис) на немачком
 • pdf
  Пакет теста САРС-ЦоВ-2 антигена пљувачке лизалице на немачком
 • pdf
  Уложак за паковање САРС-ЦоВ-2 антиген касете за брзи тест за самотестирање (ОТЦ ЦЕ1434) НЛ
 • pdf
  Уложак за паковање САРС-ЦоВ-2 антиген касете за брзи тест за самотестирање (ОТЦ ЦЕ1434) ИТ
 • pdf
  Уложак за паковање САРС-ЦоВ-2 антиген касете за брзи тест за самотестирање (ОТЦ ЦЕ1434) ЕС
 • pdf
  Уложак за паковање САРС-ЦоВ-2 антиген касете за брзи тест за самотестирање (ОТЦ ЦЕ1434) СР
 • pdf
  Уложак за паковање САРС-ЦоВ-2 антиген касете за брзи тест за самотестирање (ОТЦ ЦЕ1434) ДЕ
 • pdf
  Уложак за паковање САРС-ЦоВ-2 антиген касете за брзи тест за самотестирање (ОТЦ ЦЕ1434) ФР